Finkel TV

Nyhetsmorgon för bakfulla

finkeltv.se

Nya talanger och oprövade koncept

Oh My vill satsa på nya talanger och oprövade koncept. När vi ramlade över Finkel TV, insåg vi snabbt att det var en perfekt match för Oh My. En talkshow som riktar sig mot den lite äldre målgruppen på YouTube men som samtidigt behåller lekfullheten och oräddheten. Det var ett koncept som fattades marknaden och som samtidigt kunde ge nystartade Oh My Studios en möjlighet att etablera och profilera sig på marknaden. Vi bjöd in idéskaparen och programledaren Rickard Almqvist att spela in sitt program i vår studio. Samtidigt fick vi möjlighet att utveckla, bredda och förbättra konceptet.

Varje fredag spelas ett nytt program in, med nya kändisar och intressanta inslag. Det sänds på YouTube och på den egna plattformen finkeltv.se.

”En av de viktigaste lärdomarna med Finkel TV har varit vikten av målgruppsanpassat innehåll. Vi definierade tidigt vilka tittare vi hade, vilket sedan genomsyrade hela produktionen. Det resulterade i sin tur i ett starkt engagemang och återkommande Finkel-fans.”

Karolina Sandberg

Finkel TV är en YouTube-serie med nytt avsnitt varje vecka. Samtidigt är det en egen plattform med spelare samt distribution med kampanjer på Facebook och Instagram.

Finkel TV har cirka 200 000 videovisningar i sociala medier och över 1000 följare. 53 procent av visningarna är i ålderskategorin 25-34 år.

Finkel TV har hittills gästats av bland andra Fredrik Wikingsson, Adam Lundgren, Margret Atladottir, Hanna ”Hannapee” Persson, Daniel Hallberg och Linnea Wikblad.

finkeltv.se